Een event groene trouw unieke locatie in festivalstijl

Valdeludo is de plek voor bijzondere momenten in een bijzondere setting. Valdeludo ademt festival; veel groen, foodtrucks, weiden, zand, tenten, verstopte plekjes, felle kleuren en dat allemaal in een intieme setting! Perfect om onvergetelijke momenten te beleven met collega’s, familie en vrienden. 

 

Valdeludo is Latijns voor ”buiten genieten”, en dat is precies wat je in Valdeludo kunt doen! Een unieke feestlocatie met een extra twist. Of je nu een bedrijfsevenement wilt organiseren, een échte festivalbruiloft wilt of gewoon samen wilt genieten van een onvergetelijke dag uit samen met familie, Valdeludo biedt het allemaal!

Festivalbruiloft

Voor ons betekent een festivalbruiloft: een ongedwongen sfeer midden in een groene omgeving. Valdeludo is dé plek voor een festivalbruiloft in Limburg.

Bedrijfsfestival

Valdeludo is bij uitstek geschikt voor een bedrijfsfestival. Of je nu met een team van 20 personen komt of met 3500 collega’s, Valdeludo biedt de oplossing!

Family Day

Iedere familie is anders, dat begrijpen we als geen ander. Daarom gaan we samen met jullie op zoek naar de ideale mix van activiteiten, catering en aankleding om een eigen identiteit te geven aan jullie family day.

Over ons

Benieuwd naar de achtergrond, missie en visie? Lees dan snel verder...

Stel je eigen line-up samen

Door jarenlange ervaring weten we telkens weer de ideale mix te vinden tussen decor, entertainment, aankleding en catering. Natuurlijk afgestemd op de gasten. Daag ons uit en samen stellen we de line-up voor jouw event op!

Sfeerimpressie

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn site. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!