Leer ons kennen

Graag stellen we ons even voor. We vertellen je graag meer over onze achtergrond, visie, missie, oog voor duurzaamheid en laten je kennis maken met onze broertjes en zusjes. 

Ontdek

Entertrain group

Valdeludo is onderdeel van de Entertrain Group. 25 jaar geleden begon Entertrain Events als aanbieder van kleinschalige events. In de afgelopen 25 jaar zijn we uitgebreid tot een van de meeste complete aanbieder op het gebied van events. Met vijf locaties met ieder hun eigen charme een compleet aanbod. Leer onze broertjes en zusjes kennen.

All in Echt

Onze buurman en de meest complete indoor event en activiteiten locatie van Limburg. Activiteiten als karten, Prison Island, bowlen maar ook 7 gethematiseerde indoor feestzalen.

Landgoed Kasteel Limbricht

Een compleet landgoed compleet met landschapspark en hotel.

Kasteel Montfort

Misschien wel het best bewaarde historische geheim van Limburg om op een unieke plek een bijzondere gelegenheid te vieren, dat is Kasteel Montfort.

Hompesche Molen

Net als Valdeludo gelegen midden in het groen maar dan net een iets andere setting.

Geschiedenis Valdeludo

Het verhaal van Valdeludo begon 11 jaar geleden als een speeltuin, maar groeide door jaarlijkse uitbreiding uit tot een heus avonturenpark welke 30.000 bezoekers per jaar mocht verwelkomen. Kinderen werden uitgedaagd echt te spelen met de elementen van moeder natuur aangevuld met enkele grotere attracties als een hoogteparcours en lasergame arena.

Valdeludo maakt deel uit van de Entertrain Group welke de afgelopen jaren is uitgebreid met locaties als de Hompesche Molen en Kasteel Montfort. Hierdoor kreeg Valdeludo als avonturenpark niet meer de aandacht die het verdiende. ‘’Tijd voor iets nieuws’’ dacht eigenaar Igor Stel.

 

Steeds vaker kwam vanuit opdrachtgevers de vraag ‘’Kunnen jullie niet iets in festivalstijl’’. Om voor een bruiloft of zakelijk event een eenmalige echt goede festivalstijl locatie te verzorgen loopt al snel in de kosten.

 

Het park van Valdeludo ademt festival; veel groen, foodtrucks, weiden, zand, tenten, verstopte plekjes, felle kleuren en dat allemaal in een intieme setting! Perfect om onvergetelijke momenten te beleven met collega’s, familie en vrienden. Vanuit die gedachten is het park afgelopen periode omgetoverd tot eventlocatie in festivalstijl. “We willen niet alleen plezier bieden, maar ook een plek creëren waar mensen samenkomen, verbinding maken en herinneringen delen,” voegt Stel toe..

Hierdoor hebben er in 2023 enkele try-outs plaatsgevonden en in 2024 heeft het park een verdere transitie ondergaan van Avonturenpark naar event locatie in festivalstijl. 

Bijzonder oog voor duurzaamheid

Bij Valdeludo Village erkennen we de impact van evenementen op onze planeet en streven we ernaar om verantwoordelijkheid te nemen. Wij geloven niet in greenwashing; in plaats daarvan hebben we samen met experts concrete acties ondernomen om onze duurzaamheid te waarborgen.

Compensatie voor reizen – elke 10 bezoekers plant een boom: Wij begrijpen dat reizen een aanzienlijke ecologische voetafdruk kan achterlaten. Daarom is Valdeludo uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als dank voor jullie keuze planten wij voor elke 10 bezoekers een boom om onze impact te compenseren.

Dansend op de zon: Op het dak van onze buurman, All in Echt, liggen 160 grote zonnepanelen. Hierdoor kunnen we in de zomer tot wel 1500 mensen letterlijk laten dansen op de zon. Een energiezuinige en feestelijke manier om van duurzaamheid te genieten.

Vlees met zorg geselecteerd en gecompenseerd: We begrijpen de afdruk die vleesconsumptie kan achterlaten. Daarom bieden we niet alleen heerlijk vlees aan, maar ook hoogwaardige alternatieven. Onze chef selecteert vlees zorgvuldig, en voor elke kilo vlees die we serveren, planten we een boom om onze ecologische impact te compenseren.

Disposables van 100% gerecycled materiaal: Ons streven naar duurzaamheid wordt weerspiegeld in onze keuze voor disposables. Wij gebruiken enkel materialen die 100% gerecycled zijn, waardoor we bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Maatschappelijke impact – Samen voor een betere toekomst: Ook op maatschappelijk gebied dragen we een steentje bij. We onderhouden groenvoorzieningen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ondersteunen lokale verenigingen en bieden stages aan voor toekomstige eventmanagers. Zo dragen we bij aan een positieve maatschappelijke impact en creëren we kansen voor groei en ontwikkeling.

Missie & Visie

Missie: Bijzondere momenten te creëren. We streven ernaar om een unieke ruimte te bieden waar mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring. Met een toewijding aan creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid willen we een positieve impact hebben op onze gasten en de gemeenschap.

Visie: Valdeludo streeft naar het zijn van een toonaangevende bestemming voor avontuur en evenementen, doordrenkt met een festivalachtige sfeer. We willen niet alleen een plek zijn voor recreatie, maar ook een positieve kracht in het bevorderen van gemeenschapsbetrokkenheid, groene initiatieven en het creëren van bijzondere herinneringen voor iedereen die onze poorten passeert.